Δημοσιεύθηκε στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ

Tweet του Σόρος απεικονίζει φωτογραφία με τον Κίσινγκερ μπροστά σε χάρτη της “Македонија ” που συμπεριλαμβάνει την Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και το Αγίο Όρος!


Πρόσφατο tweet από την επίσημη σελίδα του Σόρος απεικονίζει φωτογραφία με τον “φιλέλληνα”Κίσινγκερ μπροστά σε χάρτη της “Македонија ” που συμπεριλαμβάνει την Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και το Αγίο Όρος!!

Ο εργοδότης του Μάθιου Νίμιτς, George Soros επαναφέρει το συνωμοτικό σχέδιο ΣΟΝΕΝΦΕΛΝΤ κατά της Μακεδονίας για να αποσπάσει προσεχώς την Ελληνική Μακεδονία και Θεσσαλονίκη από την Ελληνική επικράτεια για να σφετερισθεί την Ελληνική πολιτιστική κληρονομιά.

Το συνωμοτικό τούτο σχέδιο πήρε σάρκα και οστά από τον ΑμερικανοΕβραίο Χένρι Κίσσιγκερ, τέως αρχηγό του State Department. Το σχέδιο τούτο συντάχθηκε στο τέλος της δεκαετίας του 60 από τον Εβραίο καθηγητή Σόνενφέλντ , βοηθό του Κίσσιγκερ, και πήρε έκτοτε το όνομα του.

Σύμφωνα με τον Υποστρατήγο ε.α. K. Χ. Κωνσταντινίδη, την πληροφορία περί υπάρξεως του σχεδίου έλαβε πρώτος ο ευπατρίδης- εκδότης και διευθυντής της Εγκυκλοπαιδείας του «Ηλίου» Ιωάννης Πασσάς από υψηλά ιστάμενο Εβραίο φίλο του στην Ελβετία και την μετέφερε στον δικτάτορα Παπαδόπουλο . Ύστερα από έρευνα της ΚΥΠ επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη του σχεδίου Σόνενφελντ.

Μετά την μεταπολίτευση το ζήτημα τούτο ήλθε προς συζήτηση στην Ελληνική Βουλή περί το τέλος της δεκαετίας του 70 αλλά παραδόξως αποσύρθηκε και ουδεμία συζήτηση έγινε έκτοτε. Και ο νοών νοήτω για τα πλοκάμια της συνωμοσίας στον πολιτικό μας κόσμο!

George Soros

@georgesoros

The resolution of Macedonia’s name dispute with Greece is a historic opportunity that would benefit the Balkans, the EU, and the United States. @AlexanderSoros and my take in @nytopinion: https://trib.al/3rLWmwj 

A man passes in front of a graffiti with an old map of Macedoni in Skopje on Wednesday.

Opinion | In the Balkans, a Chance to Stabilize Europe

The agreement with Greece to rename Macedonia opens a door to unifying all the Balkan states and making all of Europe more secure.

nytimes.com

144

134 people are talking about this

Περισσότερα εδώ :
1. The Official Twitter Page of George Soros

2. Το συνωμοτικό σχέδιο ΣΟΝΕΝΦΕΛΝΤ κατά της Μακεδονίας

3. Υπέρ της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ ο Τζ. Σόρος – «Ευκαιρία να σταθεροποιηθεί η Ευρώπη»

4. «Υπάλληλος του Σόρος ο Νίμιτς» Ο Ν Κακλαμάνης για το Σκοπιανό

greeknewsondemand.com

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s