Δημοσιεύθηκε στην ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

…. OXI …..


Στις 17.06.2018 «όπλισε» η Γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ το χέρι ενός ανιστόρητου, άφρονα πολιτικού αλήτη, ο οποίος, δια της υπογραφής του, δεν παρέδωσε μόνο την εθνική ταυτότητα και την ιστορία μας συνάμα στα Σκόπια αλλά επιπλέον απαξίωσε τους Έλληνες που πολέμησαν ή έπεσαν μαχόμενοι για την πατρίδα και συνέτριψε τις καρδιές μας.

Εφτά μέρες αργότερα ήρθε ο άλλος άφρων πολιτικός αλήτης, ο κοτζαμπάσης των Γερμανικών δυνάμεων κατοχής, να πανηγυρίσει, επειδή το, ουσιαστικά και νομικά, παράνομο δημόσιο χρέος γίνεται «βιώσιμο» κατά το ίδιο ποσοστό που μειώνεται αντίστοιχα το προσδόκιμο ζωής της χώρας. 

Απαιτούνται οικονομικές γνώσεις σε επίπεδο δημοτικού σχολείου, για να καταλάβει κανείς ότι η «συμφωνία» της κυβέρνησης Τσίπρα με το Eurogroup  θα οδηγήσει την χώρα στην καταστροφή (ξέχασε το Eurogroup τις υποσχέσεις του, τον Νοέμβριο ’12, ότι, με το πέρας των μνημονίων, θα μείωνε το χρέος στο 110% του ΑΕΠ;).

Μια αέναη κατοχή της Ελλάδος ονειρεύονται τα αρρωστημένα, χιτλερικά γαλουχημένα, μυαλά που κυβερνούν από το 1998 στο Βερολίνο.

εντολή Μerkel-Schäuble ξεκίνησε ο τότε διευθυντής τηςeurostat, Rademacher, να αλλοιώνει το ύψος των ελλειμμάτων του Ελληνικού προϋπολογισμού, μετατρέποντάς το μείον 4% του ΑΕΠ, σε μείον 15%.

Συνεργοί στο έγκλημα, το ΔΝΤ και ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ.

Έτσι απέκλεισαν την Ελλάδα από τις αγορές ομολόγων και την ανάγκασαν να υπογράψει τη συμφωνία «διάσωσης» (Μάιος 2010), που περιελάμβανε μέτρα δραστικής λιτότητας, υποθήκευση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και παράδοση της χώρας στους Γερμανούς.

Πάνω σε αυτό το έγκλημα στήθηκε το όλο σκηνικό της Γενοκτονίας των Ελλήνων, της φτωχοποίησης και του ξεπουλήματος της χώρας, του εξευτελισμού της εθνικής κληρονομιάς, της βίαιης ανταλλαγής του πληθυσμού, της απαξίωσης της Ελληνικής ιστορίας και της Ορθοδοξίας, της διάλυσης των θεσμών και των αέναων προσπαθειών του Βερολίνου, να διαμελίσει την χώρα, αρχής γενομένης από το 1941-44, την πρώτη Γερμανική κατοχή της Ελλάδος. Συνεργός των Γερμανών στα εγκλήματα πολέμου, εν καιρώ ειρήνης, σύσσωμη η Ελληνική ελίτ μαζί με όλα τα δεκανίκια της.

Η Ελλάδα πεθαίνει αλλά το μόνο που ενδιαφέρει τους πολιτικούς, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους, δεσποτάδες και δημόσιους υπαλλήλους της είναι, πώς θα φανούν χρήσιμοι και συνεργάσιμοι στις δυνάμεις κατοχής.

Το Μακεδονικό απέδειξε ότι ο λαός δεν έχει να περιμένει, στο εξής, ούτε το παραμικρό από τον/την κάθε Τσίπρα, Καμμένο, Μητσοτάκη, Καραμανλή, Γεννηματά, Κουτσούμπα, Λεβέντη, Θεοδωράκη, Μιχαλολιάκο ή τον ΠτΔ, τους λοιπούς θεσμούς και τους κομματικούς στρατούς.

Το αυτό ισχύει και για τα μαγειρευμένα αποτελέσματα της κάλπης, τα οποία ανά 4 χρόνια διαφέρουν παρασάγγας από την εκάστοτε αληθινή ετυμηγορία των ψηφοφόρων.

Η εθνική προδοσία των εθνοκτόνων συνεχίζεται και μετά το Σκοπιανό με αμείωτη ταχύτατη, προβλέπει δε και νέες εδαφικές παραχωρήσεις σε Ιόνιο, Ήπειρο, Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο.

Βοηθός τους, η αντιπολίτευση, από το ΚΚΕ έως την ΧΑ, που ξέρει να κουκουλώνει εθνικά εγκλήματα, όπως λχ τις de facto παραδόσεις της χώρας στους τοκογλύφους, στους Τούρκους δουλεμπόρους, στον Σόρρος και σταFund δίχως να ανοίξει μύτη ή να ακουστεί το παραμικρό.

197 χρόνια μετά την Επανάσταση του 1821, η Ελλάς έχει μόνο δύο επιλογές, να αποφασίσει δηλαδή αν θα παραμείνει σκλαβωμένη στους Γερμανούς έως το 2114 ή αν θα ανατρέψει το καθεστώς ξένης κατοχής για να ζήσει λεύτερα.

Η πιστή εφαρμογή του Συντάγματος, η ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας, η καταγγελία του χρέους, η ακύρωση των 30.000 μνημονικών ρυθμίσεων, η επιστροφή των κλεμμένων/κατασχεμένων/ξεπουλημένων, η ποινική δίωξη των γενοκτόνων/επιόρκων, η πάταξη της εργασιακής ζούγκλας και η δημιουργία 1,5 εκατομμυρίου νέων θέσεων εργασίας (8 έτη), η δημιουργία ενός, κοινωνικά ευαίσθητου, κράτους δικαίου, η απέλαση των παράνομων μεταναστών, η φύλαξη των συνόρων, η χάραξη της ΑΟΖ, η εξόρυξη του εθνικού ορυκτού πλούτου, η καταπολέμηση της εγκληματικότητας και η αντιμετώπιση του δημογραφικού είναι λίγα από τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης λύσης, πάντα σύμφωνης με το εθνικό/διεθνές δίκαιο.

Με τον ίδιο τρόπο θα αντιμετωπιστούν και οι προσπάθειες των εχθρών της πατρίδος να σφετεριστούν τα εδάφη, τα σύμβολα και την ιστορία της. Είναι καιρός να μάθουν τα Σκόπια, η Αλβανία και η Τουρκία ότι οι ανιστόρητες  διεκδικήσεις τους έναντι της Ελλάδος-Κύπρου οδηγούν σε casus belli.

Το ίδιο ισχύει και για τη Γερμανία, που αρνείται να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της έναντι της Ελλάδος (κατοχικό δάνειο/πολεμικές αποζημιώσεις).

Η Ελλάδα ψυχορραγεί και πρώτοι εμείς οι Έλληνες είμαστε οι κύριοι υπεύθυνοι για την κατάστασή της. Δεν χρειάζονται προσκλητήρια για τα αυτονόητα….!

‘Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

 1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.

  2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.

  3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος. 

  4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

  Αθήνα, 2008

  O ΠΡOΕΔΡOΣ ΤΗΣ ΒOΥΛΗΣ

  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΣΙΟΥΦΑΣ

Ας μας ενώνει ότι μας χώριζε!

Πάνος Γιαννακουλόπουλος

Νέα Φιλική Εταιρεία

Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στον ιστότοπο:

www.nea-filiki-eteria.blogspot.com

Advertisements

Μια σκέψη σχετικά μέ το “…. OXI …..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s